• امروز : سه شنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل 611 امروز 8

معرفی ۲۵ پروژه معدنی در افغانستان برای جذب سرمایه‌گذاری

  • کد خبر : 1585
  • 12 مارس 2025 - 14:02
معرفی ۲۵ پروژه معدنی در افغانستان برای جذب سرمایه‌گذاری
معاونت اقتصادی ریاست الوزراء افغانستان، اخیرا ۲۵ پروژه استخراج معادن مقیاس کوچک را برای سرمایه‌گذاری معرفی کرده است که می‌تواند فرصت‌های اقتصادی و توسعه‌ای قابل توجهی را در مناطق مختلف کشور ایجاد کند.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی افپک، معاونت اقتصادی ریاست‌الوزرای افغانستان در سال ۱۴۰۳ خورشیدی، ۲۵ پروژه استخراج معادن مقیاس کوچک را به منظور جذب سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی کشور معرفی کرده است. در ادامه، به معرفی این پروژه‌ها می‌پردازیم:

۱. پروژه سنگ‌های تراورتین منطقه زلیچه، ولسوالی تولک، ولایت غور: این پروژه به استخراج سنگ‌های تراورتین با کیفیت بالا در منطقه زلیچه اختصاص دارد که می‌تواند به توسعه صنعت ساختمانی و صادرات سنگ‌های تزیینی کمک کند.

۲. پروژه سنگ‌های مرمر منطقه لده‌باغ، ولسوالی شیرزاد، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های مرمر با رنگ و طرح‌های متنوع در این منطقه می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و صادرات این محصول کمک کند.

۳. پروژه سنگ‌های مرمر منطقه جرتا خومک، ولسوالی چشت شریف، ولایت هرات: این پروژه با هدف استخراج سنگ‌های مرمر با کیفیت بالا در منطقه جرتا خومک طراحی شده است که می‌تواند به توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در غرب کشور کمک کند.

۴. پروژه سنگ‌های نفرایت منطقه ادروتنگی، ولسوالی خاص کنر، ولایت کنر: استخراج سنگ‌های نفرایت با رنگ‌های متنوع در این منطقه می‌تواند به تنوع محصولات معدنی و توسعه اقتصادی ولایت کنر کمک کند.

۵. پروژه‌های دو بلاک سرب و جست در ولسوالی یکاولنگ، ولایت بامیان: این پروژه‌ها به استخراج معادن سرب و جست با ذخایر قابل توجه در ولسوالی یکاولنگ اختصاص دارد که می‌تواند به تأمین نیازهای صنعتی و معدنی کشور کمک کند.

۶. پروژه سنگ‌های سرپنتین منطقه کنجکی، ولسوالی حصارک، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های سرپنتین در این منطقه می‌تواند به تولید مصالح ساختمانی با ویژگی‌های خاص و جذب سرمایه‌گذاری در بخش معدن کمک کند.

۷. پروژه سنگ‌های تراورتین ساحه قول‌خیش، ولایت میدان وردگ: این پروژه با هدف استخراج سنگ‌های تراورتین با کیفیت بالا در منطقه قول‌خیش طراحی شده است که می‌تواند به توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در مرکز کشور کمک کند.

۸. پروژه سنگ‌های گچ منطقه پیرسرخ، ولسوالی گذره، ولایت هرات: استخراج سنگ‌های گچ در این منطقه می‌تواند به تأمین نیاز صنعت سیمان و مصالح ساختمانی در غرب کشور کمک کند.

۹. پروژه سرب و جست سر سرخک، ولسوالی یکاولنگ، ولایت بامیان: این پروژه به استخراج معادن سرب و جست در منطقه سر سرخک اختصاص دارد که می‌تواند به افزایش تولیدات معدنی و توسعه اقتصادی ولایت بامیان کمک کند.

۱۰. پروژه سنگ‌های گرانیت بیوتیت‌دار منطقه پنج‌پای، مرکز ولایت لغمان: استخراج سنگ‌های گرانیت با ویژگی‌های خاص در این منطقه می‌تواند به تولید محصولات ساختمانی با کیفیت و جذب سرمایه‌گذاری در بخش معدن کمک کند.

۱۱. پروژه سنگ‌های نفرایت منطقه سران قریه جرغاتی، ولسوالی قره‌باغ، ولایت کابل: استخراج سنگ‌های نفرایت در این منطقه می‌تواند به تنوع محصولات معدنی و توسعه اقتصادی ولایت کابل کمک کند.

۱۲. پروژه بلاک دوم سنگ‌های مرمر منطقه کندلان، ولسوالی خاص ارزگان، ولایت ارزگان: این پروژه به استخراج سنگ‌های مرمر با کیفیت بالا در منطقه کندلان اختصاص دارد که می‌تواند به توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در جنوب کشور کمک کند.

۱۳. پروژه بلاک سوم سنگ‌های مرمر منطقه گزک، ولسوالی خاکجبار، ولایت کابل: استخراج سنگ‌های مرمر در این منطقه می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در مرکز کشور کمک کند.

۱۴. پروژه بلاک اول سنگ‌های چونه در مناطق سنگ‌شکن و تاش‌کوتل، مرکز ولایت سمنگان: این پروژه به استخراج سنگ‌های چونه با کیفیت بالا در مناطق مذکور اختصاص دارد که می‌تواند به تأمین مصالح ساختمانی و توسعه اقتصادی ولایت سمنگان کمک کند.

۱۵. پروژه سنگ‌های نفرایت در مناطق یارگی و خوره‌ناو، ولسوالی گوشته، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های نفرایت در این مناطق می‌تواند به تنوع محصولات معدنی و توسعه اقتصادی ولایت ننگرهار کمک کند.

۱۶. پروژه بلاک ۲۱ سنگ‌های مرمر منطقه گزک، ولسوالی خاکجبار، ولایت کابل: استخراج سنگ‌های مرمر در این منطقه می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در مرکز کشور کمک کند.

۱۷. پروژه بلاک چهارم سنگ‌های نفرایت منطقه ولگی، ولسوالی تگاب، ولایت کاپیسا: این پروژه به استخراج سنگ‌های نفرایت با کیفیت بالا در منطقه ولگی اختصاص دارد که می‌تواند به توسعه صنعت معدن و افزایش صادرات معدنی کمک کند.

۱۸. پروژه مرمر بلاک ۴۵، ولسوالی گزک، ولسوالی خاکجبار، ولایت کابل: استخراج سنگ‌های مرمر در این منطقه می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در مرکز کشور کمک کند.

۱۹. پروژه سنگ‌های مرمر محدوده دوم کودی‌خیل، ولسوالی شیرزاد، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های مرمر در این محدوده می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در شرق کشور کمک کند.

۲۰. پروژه بلاک ۴۴ سنگ‌های مرمر منطقه گزک، ولسوالی شیرزاد، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های مرمر در این منطقه می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در شرق کشور کمک کند.

۲۱. پروژه سنگ‌های مرمر محدوده سوم کودی‌خیل، ولسوالی شیرزاد، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های مرمر در این محدوده می‌تواند به تأمین نیاز بازار کپک کند.

۲۲. پروژه سنگ‌های مرمر محدوده سوم کودی‌خیل، ولسوالی شیرزاد، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های مرمر در این محدوده می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در شرق کشور کمک کند.

۲۳. پروژه سنگ‌های مرمر منطقه توتگی اسدخیل، ولسوالی سپین‌غر، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های مرمر با کیفیت بالا در این منطقه می‌تواند به تنوع محصولات معدنی و توسعه اقتصادی ولایت ننگرهار کمک کند.

۲۴. پروژه بلاک چهارم سنگ‌های گچ منطقه وزیرتینگ، ولسوالی خوگیانی، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های گچ در این منطقه می‌تواند به تأمین نیاز صنعت سیمان و مصالح ساختمانی در شرق کشور کمک کند.

۲۵. پروژه سنگ‌های مرمر محدوده سوم کودی‌خیل، ولسوالی شیرزاد، ولایت ننگرهار: استخراج سنگ‌های مرمر در این محدوده می‌تواند به تأمین نیاز بازار داخلی و توسعه صنعت سنگ‌های ساختمانی در شرق کشور کمک کند.

این پروژه‌ها نشان‌دهنده تنوع و پتانسیل بالای منابع معدنی افغانستان هستند که می‌توانند با جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، به توسعه اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی در مناطق مختلف کشور کمک کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://afpak.ir/?p=1585

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0

دیدگاهها بسته است.